Peliseuraa kirjastosta!

Mitä tehdä kun mieli tekisi lautapelaamaan, mutta kaverit ovat lentäneet kuukaudeksi etelään ja sisarukset ovat lukkiutuneet omiin huoneisiinsa. No hätä! Kirjastosta voit löytää peliseuraa akuuteimpaan pelihimoon. Saanen siis pitää pienen markkinointi puheenvuoron:

Suomen lautapeliseura kokoontuu Lahden pääkirjastossa parittomien viikkojen ma klo 17-20 Nuorten tilassa. Paikan päällä on aina joku lautapeliseuran jäsen vähintään yhden pelikassillisen kanssa paikalla pelaamassa pelejä ja opettamassa tarvittaessa myös sääntöjä pelejä tuntemattomille. Keskustelua tulevista peli-illoista ja niihin tuotavista peleistä voi myös käydä  Lahden lautapelaajien omalla foorumilla.

Peli-illat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia!

fe160084-8d62-4313-8c14-8d7e532216d8Lisäksi Roolipelikerho aloittaa pääkirjaston nuorten tilassa 13.1. 13- 20-vuotiaille suunnattu kerho kokoontuu parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 17 – 20. Ei vaadi aiempaa kokemusta, ainoastaan mielikuvitusta ja kokeilunhalua!

Ympäri Lahden pääkirjastoa löytyy myös lautapelipisteitä, joista voi vapaasti valita pelin ja virittää matsin kavereita vastaan kirjaston tiloissa.

Pelitapahtumia

Kaikissa Lahden kirjastoissa järjestetään säännöllisesti niin pienempiä kuin isompiakin pelitapahtumia. Tarkista tapahtumakalenteri klikkaamalla TÄTÄ. Esimerkiksi tällä hetkellä kevään kovimman pelitapahtuman eli Game Över 9 suunnittelu on kuumimmillaan. Jos haluat ns. upottaa lusikkasi soppaan joko heittämällä omia ideoitasi tai osallistumalla peluuttajana tapahtumaan, ota yhteyttä nuoret.kirjasto@gmail.com. Game Över 9-tapahtuma järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 17.4. klo 11-15, joten tuon päivämäärän voi jo ruksata ylös kalenteriin!

Yllämainittujen lisäksi kirjastosta löytyy monenlaista muutakin pelaamista, mutta jotta postaus ei kovin venyisi, puhutaan niistä myöhemmin. Siihen asti..

Tervetuloa pelaamaan!

Jenna

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s