Piiri pieni pyörii…

Terkkuja Renkomäen kirjastosta, yhdestä Lahden lähikirjastosta! 🙂 Olemme erittäin vilkas pieni kirjasto, mutta asiakaskunnastamme on lähes kokonaan kateissa nuoriso. Missä te olette? Tulkaa tänne, meille, Renkomäen kirjastoon!

image

Erityisen hyvä syy Renksussa asioimiseen on syksyllä pystyyn polkaistava nuorten lukupiiri, joka on tarkoitettu 6.-8. -luokkalaisille. Lukupiirissä pääsee ruotimaan porukalla kirjaa, jonka kaikki piiriläiset ovat edellisen kuukauden aikana lukeneet. Lukufiiliksiä voi jakaa myös lukemisen ohessa #hashtagillä Instagramissa sekä piirin yhteisessä Whatsapp-ryhmässä.
Liity mukaan joukkoon hilpeään – tule ensimmäiseen kokoontumiseen perjantaina 18.9. klo 15.30-16. Ryhmän muodostamiseen tarvitsemme vähintään kuusi innokasta nuorta lukijaa, joten tuo mukaan ystäväsikin! 🙂 Jos et pääse paikalle 18.9., voit ilmoittautua mukaan myös soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon 044-4163777 tai käväisemällä Renkomäen kirjastossa henkilökunnan juttusilla (osoite Orimattilantie 103, 15680 Lahti).

image

Lukemisiin! 🙂

Terkuin,
Katja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s