Lätty koppaan

Mitä tai mikä on puttirumba, pommihysse tai miksi kannattaa varoa päätään kun jostain kajahtaa FOREEE? Nämä kaikki sanat ja huudahdukset liittyvät tietenkin viime vuosina huimasti suosiotaan kasvattaneeseen frisbeegolffiin.

Frisbeegolf on laji, josta innostuu helposti ja jossa aloittelijakin voi saada onnistumisen kokemuksia. Kun keskittyy tähtäämään kohti kymmenien metrien päässä häämöttävään koriin tai kaiveskelee kepillä mutalätäköstä kiekkoaan on myös varmaa, että koulu- tai työstressi unohtuu. Lajia ei myöskään tarvitse harrastaa yksin. Allaoleva kuva on napattu viikonlopun frisbeegolffin SM-kisoista Lahden Mukkulasta. Ja vaikka kentällä ei olisikaan kisayleisöä, törmää väylillä suurella todennäköisyydellä joukkoon muita lajin harrastajia.

DSC_0215

Frisbeegolffista löytyy tietoa ja ”vertaistukea” aloittelijoille ja konkareille monesta lähteestä kuten Youtubesta, keskustelufoorumeilta, sivustoilta ja vaikka Instagramista. Ensimmäisestä suomeksi kirjoitetusta frisbeegolfoppaasta Frisbeegolf – harrasta, pelaa ja kilpaile löytyy myös kaikki mitä tarvitset tietää sulautuaksesi frisbeegolffareiden joukkoon kuin vanha tekijä – ja vielä selvitä kentältä pois loukkaantumatta.

Joistakin Lastukirjastoista voit myös lainata frisbeegolfkiekkoja, joilla voit lähteä kokeilemaan lajia.

Näillä keleillä kannattaa muiden varusteiden lisäksi napata vesipullo mukaan ja sitten vain heittämään lättyä koppaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s