Kesäpelattavaa!

Kesäloma on mitä parhainta aikaa pelata läpi kuluneen vuoden aikana rästiin jääneitä pelejä. Mikäs sen parempaa kuin kokoontua joukolla pitämään hauskaa esimerkiksi uusimman FIFAn tai ”änärin” pariin. Tai, jos olet kuin minä, uppoutua immersiivisiin pelimaailmoihin nauttimaan mahtavista tarinoista ja uskomattomista juonenkäänteistä. Tai, jos kilpailuvietti nostaa päätään, osallistua esimerkiksi Assemblyn turnauksiin. 

Parin viikon takaiset E3-messut olivat hyvin pitkälle yhtä ilotulitusta alusta loppuun. Vai mitä mieltä olette Minecraftista lisätyssä todellisuudessa? Tai marraskuussa julkaistavasta Fallout 4:sta, jota jotkut hehkuttavat jo kaikkien aikojen odotetuimmaksi peliksi? Hieman vanhempi kaarti kuolaa Shenmue 3:n perään, ja kaikki avaruusoopperoiden ystävät odottavat Mass Effect: Andromedan  julkaisua kuin kuuta nousevaa.

Moisen myrskyn jälkeen unohtaa nopeasti, että kulunut vuosikaan ei ollut pelitarjonnaltaan yhtään hullumpi. Tässäpä siis menneeltä vuodelta muutamia pelejä, jotka voit käväistä hakemassa lainaan kirjastosta (tai varata, mikäli ovat lainassa!):

Destiny (K16 – Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3):

Yhtä lailla rakastettu kuin vihattu Destiny ei ollut ihan sitä mitä (järkyttävä) hype antoi odottaa, mutta on joka tapauksessa yksi lähihistorian suurimmista peleistä. Visuaalisesti upea peli on myös äänimaisemaltaan huikeata kuunneltavaa, mutta peli jäi harmiksi säveltäjä Martin O’Donnellin joutsenlauluksi Bungien pelien parissa hänen saadessaan tylysti kenkää hieman ennen pelin julkaisua.

Grand Theft Auto V (K18 – Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3):

Tästä pelistä ei varmaan edes tarvitse sanoa mitään.

Rayman Legends (K7 – PS4. PS3, Xbox 360, Wii U):

Kivojen karkkivärien taakse piiloutuu täysiverinen ”vanhan liiton” tasoloikka, sillä paikoitellen peli pystyy olemaan erittäin haastava vaikkei siltä tosiaan näytäkään.

Far Cry 4 (K18 – Xbox One, PS4):

Päähahmon reissu kuvitteelliseen Kyratiin muuttuu selviytymistaisteluksi kun hän tempautuu mukaan maassa vellovaan sisällissotaan. Yksi tämän hetken näyttävimmistä peleistä, välillä eksyy vain katselemaan maisemia.

Middle-Earth: Shadow of Mordor (K18 – Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3):

Lisenssipelien aatelia. Sisältää riittävästi viittauksia Taru Sormusten Herrasta-sarjaan, että sen voi oikeasti kuvitella tapahtuvaksi samassa maailmassa, muttei sorru ratsastamaan liiaksi esi-isänsä maineella.

Trials Fusion (K12 – Xbox One, PS4):

Varsinainen parturin korvaaja, sillä tätä pelatessa et voi välttyä repimästä hiuksiasi ja pelihousujasi. Suomalaisen RedLynxin kehittämän Trials-pelisarjan tuorein osa vaatii todellakin taitoa, joten tätä ei voi mitenkään suositella helpoksi sunnuntaipelattavaksi.

Lista ei tosiaan ole kaikenkattava, vaan meiltä löytyy toki paljon muitakin pelejä. Kannattaa tsekata valikoimaa nettikirjastossamme tai tulla selailemaan hyllyjä paikan päälle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s