Vink vink, nyt olisi romanttisia komedioita!

Näin kesän kynnyksellä ainakin allekirjoittanut haluaa karistaa talven synkän olemuksen pois harteiltaan. On siis aika vaihtaa synkeät ja uhkaavat toimintajännärit hauskoihin romanttisiin komedioihin, jotka naurattavat ja liikuttavat jo melkein kyllästymiseen asti. Loistavia esimerkkejä ovat muun muassa elokuvat Bridget Jones-elämäni sinkkuna ja Aina eka kerta.

bridget jones

Elokuvassa Bridget Jones-elämäni sinkkuna kolmekymppinen ikisinkku Bridget päättää saada otteen elämästään, ja aloittaa päivänkirjan kirjoittamisen: ”Uudenvuodenlupaus numero yksi: laihdun yhdeksän kiloa. Numero kaksi: löydän mukavan, järkevän poikaystävän enkä enää deittaile työnarkomaaneja, suuruudenhulluja tai tunnevammaisia.” Bridgetillä ei kuitenkaan ole edessä helppo valinta kiihkeän Daniel Cleaverin ja järkevän                                                        Mark Darcyn välillä.

Juno kertoo junoviileästä ja itsevarmasta teinistä, joka ottaa oikotien aikuistumiseen raskautensa myötä. Juno ja hänen vaatimaton poikaystävänsä eivät kuitenkaan halua pitää lasta, joten tavoitteena olisi löytää syntyvälle vauvalle täydelliset vanhemmat. Yksin Junon ei kuitenkaan tarvitse selvitä, sillä hänen puolellaan ovat kannustava isä ja käytännöllinen äitipuoli, jotka auttavat täydellisten vanhempien etsinnässä. Sopivan varakas ja adoptiosta haaveileva parikunta osuukin kohdalle, mutta miten tämän unelmapariskunnan suhteen käykään?

aina eka kertaAina ekassa kerrassa eräs Henry elää Havaijin paratiisissa viettäen aikaansa viattomien lomaromanssien parissa. Henry kuitenkin tapaa Lucyn, jonka kanssa hänellä synkkaa heti alusta alkaen. Seuraavana päivänä Lucy ei kuitenkaan ole tuntevinaankaan Henryä. Joutuuko Henry nyt maistamaan omaa lääkettään? Lucyn käytöksen syy on kuitenkin se, että hänen lähimuistinsa on vaurioitunut – yön aikana päivän muistot häviävät hänen mielestään. Rakastunut mies haluaa kuitenkin tehdä kaikkensa voittaakseen unelmiensa naisen sydämen.

Mikäli et kuitenkaan jostain syystä kumminkaan pidä näistä hykerryttävistä leffoista, tule ihmeessä vierailemaan kirjaston musiikkiosastolla ja etsimään oma suosikkisi! Ihanaa kesän alkua kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s