Mitä tehdä Lahden musiikkiosastolla?

Viime vuoden lopuilla uudistetulta musiikkiosastolta löytyy huikeasti tekemistä ja tutustuttavaa. Nuorten tilasta löytyvän musiikkikokoelman lisäksi pääkirjaston toisesta kerroksesta löytyy kuunneltavaa vaikka seuraavaksi vuosikymmeneksi tai kahdeksi ja uutta musiikkia tulee lainattavaksi lähes joka päivä. Uusin tulokas luokkiemme joukkoon on pelimusiikki, josta siis löytyy kaiken maailman pelimusiikkia aina legendaaristen Super Mario-tunnareiden sovituksista Halo-sarjan eeppisten soundtrackien kautta Grammy-ehdokkaanakin olleen PS3:n tunnelmallisen Journey-pelin teemoihin saakka. Mikäli pelien äänimaailma kiehtoo, niin suosittelen tutustumaan!

blogiin_3

Ja löytyyhän meiltä tietty itse pelejäkin! Sen lisäksi, että voit lainata konsolipelejä kotiin, musarin suositussa pelihuoneessa voi pelata porukalla esimerkiksi FIFA 15:aa tai Minecraftin PS4-versiota. Otamme myös toiveita vastaan sekä lainattavista ja pelattavista peleistä!

blogiin_1

Ja mikäli itse musiikin tekeminen kiinnostaa, löytyy meiltä tilat siihenkin. Musarin äänitysstudiossa voit tehdä rauhassa ihan millaista musiikkia tykkäät. Studioon täytyy ensin varata opastusaika, jonka jälkeen voit käydä siellä vaikka joka päivä, aina kun kirjasto on auki.

blogiin_2

Näiden lisäksi löytyy vielä leffahuonetta, pianohuoneita, 3D-tulostin ja tietysti mieletön määrä musiikkia, leffoja, nuotteja ja kirjoja. Sanoinko jo, että kaiken tämän käyttämiseen tarvitset vain kirjastokortin?

Tervetuloa viihtymään! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s